Zaigrajmo u ritmu praznika!

Vidimo se od decembra 2024
Savski park, Beograd na vodi

O nama

Od ove zime Beograd će biti bogatiji za festival “Zimska bajka”, koji u naš grad vraća praznični duh i donosi radost i čaroliju omiljenih novogodišnjih priča. Mesec dana bogatog programa za decu i odrasle, u Beogradu na vodi, podsetiće nas zašto su praznici najlepši deo godine!

 

Savski park, koji se pruža na površini od oko 20,000 kvadratnih metara, biće podeljen u zone magičnih doživljava: „Jelka najlepših želja”, „Magični lavirint” „Gastro spots”, “Klizalište Ledeno carstvo”, „Glavna bina“ i „Wine & dine“. „Zimska bajka” u Beograd na vodi donosi scenografiju kao iz omiljenih novogodišnjih filmova, fenomenalne muzičke
programe, opojne ukuse i mirise naših najboljih kuhinja, najtopliji kutak grada i jelku najlepših želja, sa Deda Mrazom koji samo zbog ovoga stiže u Beograd!

 

Za vreme trajanja “Zimske bajke” zajedno ćemo ispratiti “Staru”, dočekati „Novu“, proslaviti Božić i pravoslavnu Novu godinu, a za sve to vreme očekuje nas mnoštvo sadržaja koji će na najlepši način upotpuniti prazničnu čaroliju. Tokom magičnih trideset dana, pored veselog klizališta na otvorenom, na glavnoj bini nastupiće najbolji muzičari i DJ-evi, odigraće se omiljene predstave dečijih pozorišta, čitaće se novogodišnje bajke, a uz vrhunska vina i toplu rakiju, posetioci će uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi.

 

„Zimska bajka“ biće kulisa za najlepše praznične priče i doživljaje, uz koje radost, ljubav i čarolija nikada ne prestaju.

 

Magija je tu! Vidimo se u Savskom parku Beograda na vodi od 8. decembra 2023. – 8. januara 2024.

O nama O nama
home background home background home background home background

OrganizaAtori i partneri

BW Galerija Mps Dunav POstanska Lidl Visa Coca-Cola DexyCo Costa-Coffe Plazma Stark

Medijski partneri

Organizatori i Partneri Organizatori i Partneri