Milica

Lep ambijent, srdacan domacin, ukusna hrana i odlicna lokacija je ono sto krasi „Zimsku bajku“! Za svaku preporuku!

 Domacinstvo zimska bajka se nalazi na dobro poznatoj lokaciji na „Jarmu“ na 1800 mnv. sto je cini jednom od par najvisljih smestaja u celoj srbiji.
Mi volimo da budemo domaćini i kako su nas gosti okarkterisali predstavljamo pravu malu oazu.

Zimska Bajka se nalazi na 15m od žicare ‘’Karaman‘’ i 50 m od glavnog puta. Domaćinstvo poseduje dve četvorokrevetne sobe, sa posebnim kupatilom i zajedničku dnevnu sobu za ručavanje.

Hrana je ono što Zimsku Bajku čini posebnom, a Vaš odmor fenomenalnim. Posebno smo ponosni na srneći gulaš, a nikada nećete pogrešiti ukoliko izaberete divljač ili neko jelo sa dodatkom tartufa karakterističnog za Kopaonik.

Ono po čemu bi mogli da izdvojimo nasu kuću od ostalih na Kopaoniku je po samoj lokaciji, na samoj stazi, skije se kopčaju na samim vratima i vožnja moze da počne. Kada ste jednom krenuli imate mogućnost ići na našu stazu “Karaman“, možete se spustiti u pravcu Gvozdca šumskim putem ili preći 50 metara ravno i popeti se ski liftom na Gobelju.
Naravno u svakom momentu opet stazom možete svratiti i ugrejati uz neki topli napitak ili neko kuvano jelo.
Restoran je otvoren tokom cele godine, na meniju su domaća kuvana i pečena jela za koja koristimo domaće namirnice iz ovog kraja. Kada je lepo vreme organizujemo vanjsku kuhinju na travi ili snegu tako da i sami možete videti kako se kuva.
Osim standarno spremanih jela primamo i narudžbine po želji gosta
Standarni meni možete uvek pogledati na našem sajtu a što se tice posebne narudžbine budite slobodni da nas pozovete.
Cene su pristupačne i za veći broj gostiju odobravamo popuste po dogovoru.
Letnji sadrzaji… Predivna priroda sa mnoštvom šumskih i brdskih puteva za šetnju, dosta izvora sa najboljom vodom, jedan gejzir i jedan vodopad, ljubiteljima netaknute prirode i šetnje pružice sve što ima treba za kvalitetan aktivni odmor.
Onima koji vole nesto uzbudljivije na dva kilometara od nas je centar Kopaonika, 15min šetnje, tamo su vam dostupni avantura park za decu, bob na šinama, vožnja biciklom ili ćetvorotockašima po celoj okolini.

0
Gostiju
0
Pića
0
Obroka